Вашата насмевка за нас значи успех!

Ми Комерц

Традиција и квалитет во изработка на алуминиумска и ПВЦ браварија

Наши услуги

МИ-КОМЕРЦ КАВАДАРЦИ - Алуминиумска и ПВЦ браварија

Алуминиумски прозори и врати

со термо мост во сакани бои и дезени и сите модели на SUPREME

ПВЦ прозори и врати

raufipro материјал - GENEO со трослојно стакло

Rehau SINEGО

со три гуми за дихтување со твојно и тројно стакло

Rehau

со пет комори со два дихтунзи и стакло по желба

Високо квалитетна алуминиумска и ПВЦ браварија уште од 1990

Години искуство

Вработени

Задоволни клиенти

Кои сме ние…

Ми – Комерц е фамилијарна фирма, чии почетоци датираат од далечната 1989год., најпрво со трговија, па по неколку годишно постоење и со производство на алуминиумска браварија.

Последни проекти…

Признание за македонски квалитет 2020

Ми. Комерц е еден од 10-тите македонски економски амбасадори што го добија престижното признание за македонски квалитет, кое традиционално го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија, под покровителство на Претседателот на Р. Македонија Стево Пендаровски

Оваа манифестација е еден светол пример за оддавање на признание на македонските бренд амбасадори кои успеваат да продолжат да делуваат и се залагаат за подобра национална економија.

Голема чест и задоволство ми преставува што нашата компанија МИ-КОМЕРЦ го доби престижното ПРИЗНАНИЕ за македонски квалитет кое го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија под покровителство на Претседателот Стево Пендаровски и што сме избрани меѓу 10-те македонски економски амбасадори. За ова признание најзаслужни се мојот менаџерски тим и моите вработени и се надевам дека ова признание ќе биде мотив за уште поголем успех на нашата компанија и подобар квалитет на нашите производи.

Златко Митрев

Директор, Ми Комерц Кавадарци

Наши пријатели

Контактирајте не!

Слободно пишете ни прашање, ние со задоволство ќе ви одговориме.

Ми Комерц 2000

Ул. Западен булевар бб
Кавадарци, Македонија

+389 75 410 998
+389 71 310 555
+389 75 324 701
mi_comerc@yahoo.com