Templates by BIGtheme NET
 • Алуминиумска и ПВЦ браварија

  Ми Комерц - Кавадарци
 • Алуминиумска и ПВЦ браварија

  Ми Комерц - Кавадарци
 • Алуминиумска и ПВЦ браварија

  Ми Комерц - Кавадарци
 • 1
 • 2
 • 3

Ми КомерцПроизводи

- Докажан систем со длабочина на вградување 70 мм

- 70 мм Систем со средишен дихтунг

- 70 mm- систем за објекти

 

 

Повеќе

 

Кавадарци, Македонија    

телефон: +389 (043) 410  599

фах: +389 (043) 410  599

e-mail: mi_comerc@yahoo.com

 

Ми Комерц

 • Ми Комерц

  ГЕНЕО е енергетски најдобриот прозорски профил кој моментално го има на пазарот со длабочина на вградување 86 mm.
  Она што го прави посебен е високотехнолошкиот материјал РАУ - ФИПРО. Тоа е материјал со влакнесто мрежно врзување кој што овозможува голема стабилност на профилот. Во 90 % од примените веќе не се потребни челични армирања како кај другите прозорски профили. На тој начин со ГЕНЕО се добиваат најдобри вредности на топлинска изолација, бидејќи топлинските мостови кои што се создаваат при примена на челик отпаѓаат. .
  Исто така со ГЕНЕО се веќе повеќе од исполнети критериумите кои ги поставува правилникот за заштеда на електрична енергија (EnEV) . Истовремено овој систем нуди оптимални предуслови за дизајн и комфор – без притоа да има компромиси за топлинската изолација...........
 • Ми Комерц

  70 мм Систем со средишен дихтунг
  Покрај основниот систем Брилaнт-дизајн со преклопен дихтунг, достапен е и системот Брилант-дизајн со средишен дихтунг. Овој систем со средишен дихтунг е развиен како посебен систем со иста оптика.
  Кај Брилант дизајн со средишен дихтунг топлинската изолација е во преден план, така што со средишниот дихтунг уште повеќе се зголемуваат вредностите на изолација.
  Карактеристики: • Длабочина на вградување: 70 mm (опционално 80 mm рам)/средишен дихтунг • Број на комори: 5 комори • Топлинска изолација: Uf= 1,3 W/m²K (Брилант дизајн МД со стандардно армирање) Uf= 1,1 W/m²K (Брилант дизајн МД плус со термички разделено армирање) • Звучна изолација до Rw,P = 45 dB (VDI 2719) • Заштита од кражба: до спречување на насилно влегување класа 3 (ENV 1627) • Заштита од провев/поројни дождови: до класа 4 (EN 12207) / E750 (EN 12208)
 • Ми Комерц

  70 mm- систем за објекти
  Системот Еуро Дизајн 70 ги нуди најдобрите услови за објекти. Со докажаниот РЕХАУ стандарден квалитет Еуро Дизајн 70 е економичен систем. for a variety of media.
  Многубројните форми, бои, декори, дизајнирани крила овозможуваат индивидуални обликувања на прозорецот.
  Карактеристики: • Длабочина на вградување: 70 mm • Број на комори: 5 комори • Топлинска изолација: Uf = 1,3 W/m²K (Еуро Дизајн 70 со стандардно армирање) Uf = 1,2 W/m²K (Еуро Дизајн 70 плус со термички разделено армирање) • Звучна изолација до Rw,P= 45 dB • Заштита од кражба: до класа на отпор 2 (ENV 1627) • Пропустливост на воздух: Класа 4 според EN 12207 • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
 • 1
 • 2
 • 3

Алуминиумска и ПВЦ браварија