Templates by BIGtheme NET

За нас ВАШАТА НАСМЕВКА ЗА НАС ЗНАЧИ УСПЕХ

Ми - Комерц  е фамилијарна фирма, чии почетоци датираат од далечната 1989год., најпрво со трговија,  па по неколку годишно постоење и со производство на алуминиумска браварија. Поради тоа што барањата на клиентите ни се на прво место ја проширивме нашата дејност и со прозводство на најпрво испитана, по сите стандарди ПВЦ браварија, а и со производство на сите видови стакло.
Со долгогодишното искуство се здобивме со круг на пријатели - соработници како Адора Инженеринг - Скопје, Мак Бис - Скопје, Настел Скопје, Јоки - Скопје, Ибо Под Прилеп, ИГМ ТРЕЈТ - Кавадарци, Дрексл Мајер - Кавадарци, Фени индустри - Кавадарци, Виа Вевчани - Вевчани...
Се здруживме и со Хабитат-здружение за хумано домување преку кое изработивме многу станбени згради се со цел за олеснување на клиентите при плаќање на рати до 36 месеци а при тоа заштеда на електрична енергија,затоа што со задоволсвото на клиентите добиваме и поголен стимул за работа.

Нашето мото е ВАШАТА НАСМЕВКА ЗА НАС ЗНАЧИ УСПЕХ.

 

Наши изработени објекти:

objekt2 objekt3 objekt6 objekt1 objekt4 objekt5 objekt8